Partners

Balance

Balance subsidies gelooft dat de beste ideeën de beste begeleiding verdienen. Door onze en uw inzet gecombineerd kunnen wij uw project écht onderscheidend maken. Wij werken samen om ervoor te zorgen dat uw organisatie alle subsidiemogelijkheden zo goed mogelijk benut.

Ons team heeft ruime ervaring met specifieke vraagstukken waaronder haalbaarheidsstudies, de inrichting van het subsidiebeheer, subsidierecht, compliance en natuurlijk subsidieaanvragen zelf. Samen brengen we inzicht in de kansen op subsidies en andere financiële voordelen.

Waarom subsidies?

Omdat subsidies er zijn om het algemene belang te dienen. Verduurzaming en innovatie spelen hierbij een grote rol. Subsidies dragen bij aan een groener, duurzamer Nederland met schone lucht voor iedereen. Daarbij vindt de overheid dat innovatie ruimbaan moet krijgen, zo behouden we onze kenniseconomie en is onze toekomst rooskleurig. Subsidies en fiscale aftrekposten dragen bij aan deze doelen.

Waarom Balance?

De weg naar subsidies kan best lastig zijn. In het web van regelingen bieden wij overzicht. Balance onderscheidt zich als full service subsidieadviseur met een Europees partnernetwerk. Balance kan begeleiding bieden voor al uw subsidievraagstukken, van Europese regelingen tot in uw regio. Onze opdrachtgevers (multinationals, middelgrote bedrijven, overheden en startups) zijn ambitieus en vooruitstrevend, waarbij innovatie en duurzaamheid een grote rol spelen. Pro activiteit en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wij zullen u eerlijk advies geven over alle facetten van subsidies. Met daarbij mogelijk ook de beperkingen.

Ons team bestaat uit een mooie mix van 15 subsidiespecialisten met verschillende achtergronden en leeftijden. Balance subsidies maakt onderdeel uit van Balance. Balance is een projectmanagementbureau met ongeveer 300 consultants en specialisten, actief in onder andere infrastructuur, energietransitie, tendersupport, innovatie en gebiedsontwikkeling.

Kantoren

Wij verwelkomen u graag op eén van onze kantoren in Amsterdam of Rotterdam. In beiden steden zitten wij met ons team om uw subsidie of fiscale aftrekpost op gang te krijgen. In Amsterdam zitten we in het UP-gebouw op de Piet Heinkade nummer 55. Aan het IJ en vlakbij Amsterdam centraal. In Rotterdam zitten we op de Westerlaan nummer 20 (het Vopak gebouw). Met de Erasmusbrug en Euromast op steenworp afstand.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

info@sortium.nl (0318) 548 248