Partners

Balance

Balance is met ruim 25 jaar ervaring in het aanvragen en afhandelen van subsidies in zowel Nederland als daarbuiten uitstekend in staat om u met vrijwel al u subsidievraagstukken te helpen. Balance onderscheidt zich als full service subsidieadviseur met een Europees partnernetwerk. Onze opdrachtgevers (van klein tot groot MKB tot aan multinationals maar ook overheden) zijn ambitieus en vooruitstrevend, waarbij innovatie en duurzaamheid een grote rol spelen.

Onze diensten

Ons team heeft ruime ervaring met specifieke vraagstukken waaronder subsidiescans, haalbaarheidsstudies, de inrichting van het subsidiebeheer, subsidierecht, compliance en natuurlijk de subsidieaanvraag zelf. Onze dienstverlening eindigt niet na het indienen van de subsidieaanvraag. Zo helpen we ook bij het identificeren van nieuwe subsidiemogelijkheden en bieden we ondersteuning bij het voldoen aan de administratieve verplichtingen na ontvangst van een beschikking.

Subsidies

Startups, het MKB, multinationals en decentrale overheden; bijna iedereen kan aanspraak maken op subsidies. Er zijn honderden subsidiekansen binnen Nederland en Europa. De meeste rondom duurzaamheid, innovatie, arbeidsmarkt en internationale groei of een combinatie hiervan. Zie hieronder een indicatie van de regelingen die we verzorgen.

SDEtool.nl

De SDE++ subsidie is een regeling die een belangrijke bijdrage levert aan het verduurzamen van Nederland. Deze breed opgezette regeling subsidieert projecten die bijdragen aan het duurzaam opwekken van energie en het reduceren van de CO2-uitstoot. De subsidie kan oplopen tot meerdere miljoenen maar ook kleinere projecten komen in aanmerking. We hebben de eerste tool in Nederland ontwikkeld waarmee voor alle 125 subcategorieën de te ontvangen subsidie kan worden berekend. Op SDEtool.nl kunt u berekenen voor hoeveel subsidie uw project in aanmerking kan komen.

Contact

Balance heeft veel ervaring met het opzetten, schrijven en begeleiden van subsidietrajecten. Ondersteuning nodig of eens van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

info@sortium.nl (0318) 548 248