Partners

Dynova

Uw innovatie heeft aandacht nodig

Innovatie is vaak baanbrekend, altijd creatief en soms zelfs spectaculair. Maar lang niet iedere innovatie is succesvol. Want het innovatieve idee alléén is niet genoeg.

Er komt veel bij kijken

U heeft geld nodig om daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Of aanvullende kennis, over aspecten waar u minder in thuis bent. Of partners in de hele procesketen, zoals gespecialiseerde toeleveranciers. Hoe zit het met de praktische toepasbaarheid en zit de markt wel op uw idee te wachten?

Dynova maakt het verschil

Wat u nodig heeft is een professional die zorgt voor een gestructureerde aanpak. Bij Dynova begeleiden we al meer dan 20 jaar allerlei ondernemers, onderzoekers en pioniers bij:

  • Subsidieadvies
  • Projectfinanciering
  • Innovatiemanagement

Ons vertrekpunt zijn de unieke elementen van uw project. Die zetten wij samen met u centraal in de aanvragen en plannen die wij voor u uitwerken. We weten precies welke procedures er doorlopen moeten worden en aan welke voorwaarden alles moet voldoen. We zien kansen en mogelijkheden en we zorgen altijd dat de focus op het einddoel gericht blijft. Planmatig en zorgvuldig bewaken we de voortgang van het project – van uw project!

Kantoren

Vanuit onze vestigingen in Veenendaal en Zaandam begeleiden wij in heel Nederland subsidieaanvragen en innovatieprojecten. Oprichters Pieter Rem en Rob Jacobs kennen elkaar al vanuit hun studie Economie in Wageningen. In 1997 besloten ze voor zichzelf te beginnen met Dynova, wat staat voor Dynamisch en Innovatief. Al snel breidde zowel het bedrijf als de dienstverlening zich uit.

Naast subsidieadvisering is projectfinanciering toegevoegd en het begeleiden van innovatieplannen, bijvoorbeeld bij het opstellen van businessplannen. Dankzij het uitgebreide netwerk aan innovatieve bedrijven in het hele land, zijn we bij Dynova ook in staat om bedrijven te verbinden.

In 2016 nam Dynova – na jarenlange samenwerking – Bto in Zaandam over. Hierdoor behoort Dynova tot de middelgrote subsidieadviesbureaus in Nederland met vestigingen in Veenendaal en Zaandam.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

info@sortium.nl (0318) 548 248