Partners

Prior

Subsidiebewust Ondernemen

De wereld van subsidies wordt vaak als erg ondoorzichtig gezien. Door de vele subsidiemogelijkheden en omdat subsidies in de regel vooraf moeten worden aangevraagd, laten ondernemingen veel kansen liggen. Prior Subsidieadvies B.V. pleit voor “subsidiebewust ondernemen”; oftewel subsidies als essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering zonder kansen onbenut te laten. Het is van het grootste belang om in een vroeg stadium te laten onderzoeken of er subsidie mogelijk is voor uw voorgenomen activiteiten.

De complete subsidiedienstverlening van Prior Subsidieadvies B.V. is daarbij een onmisbaar en betaalbaar hulpmiddel in uw bedrijfsvoering. Deze dienstverlening omvat het gehele traject, zowel vóór, tijdens als na het toekennen van een subsidie, tot en met de eindbetaling van de subsidie. Door het inschakelen van Prior Subsidieadvies B.V. kunt u méér uit uw subsidies halen. U krijgt zicht op extra regelingen waarop uw bedrijf aanspraak kan maken.

Proactief

Regelmatig zullen wij u attenderen op nieuwe subsidiemogelijkheden of wijzigingen in bestaande regelingen, onder andere middels onze subsidienieuwsbrief, LinkedIn en onze website. Indien wij nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie zien, nemen wij contact met u op om deze te bespreken.

Deskundig en ervaren

Onze subsidieadviseurs hebben jaren ervaring met het aanvragen van subsidies en het ondersteunen van bedrijven in het complete subsidieproces. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de subsidieregelingen die technologische innovatie ondersteunen. Ook voor subsidies op het gebied van milieu, technologie, (duurzame) energie en economische ontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Prior verleent haar diensten aan diverse soorten opdrachtgevers, uiteenlopend van MKB-bedrijven, grotere ondernemingen, overheden, woningcorporaties tot non-profit organisaties zoals verenigingen en stichtingen.

Prior kan ook op flexibele wijze tijdelijke capaciteit leveren aan bedrijven en organisaties die te maken krijgen met uitval van hun subsidiemanager of tijdelijke extra capaciteit nodig hebben.

 

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

info@sortium.nl (0318) 548 248