Partners

TRIAS

TRIAS is een subsidieadviesbureau gevestigd in Venlo en op de Brightlands Health Campus in Maastricht. We bieden onze diensten zowel aan private als publieke organisaties aan. Om de klant optimaal te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan: van zoeken naar financieringsmogelijkheid, schrijven van de aanvraag, voortgang en de eindverantwoording. De subsidie kan afkomstig zijn van de overheid, diverse fondsen of andere partijen. Om het proces te kunnen monitoren, gebruikt TRIAS het zelf ontwikkelde SubsidieVolgSysteem. Dit geeft voor klanten een overzicht van alle aangevraagde-, beschikbare- en lopende subsidies van de organisatie.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide specialisten op het gebied van derde geldstromen. Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Hierdoor zijn we ook gewend om op een flexibele wijze de deskundigheid en capaciteit van onze organisatie voor de opdrachtgever in te zetten.

Als bedrijf zijn we voortdurend bezig met innoveren. De ontwikkeling van nieuwe diensten vindt plaats in nauwe samenwerking met klanten. Omdat er geen volledige opleiding bestaat voor deze beroepsgroep, leidt subsidieadviseur TRIAS haar eigen medewerkers op binnen de interne TRIAS Academy.

Uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek blijkt waardering voor de persoonlijke aanpak van TRIAS, de prettige, integere bedrijfssfeer en de uitstekende klantrelaties. De klant voelt zich centraal staan en vindt ons bedrijf betrouwbaar in de communicatie en het nakomen van afspraken. Lange termijn relaties met onze klanten staan dan ook centraal bij subsidiebureau TRIAS.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

info@sortium.nl (0318) 548 248